MINI MODESHOW spring summer 2020 14 juni om 16 uur

Liefste publiek, vrienden en klanten,

De dag van mini-modeshow komt dichterbij. Spannend! Niet enkel voor jullie maar ook voor mij. Zal het goed weer zijn? Komen de modellen op tijd? Vergeet de fotograaf zijn fototoestel niet? …

Zeker niet. Alles komt in orde. En anders, ook dan is alles oké. Ik zal er zijn. Mijn ontwerpen ook. En jullie maken het geheel compleet.

Een modeshow met zittend publiek zoals afgelopen edities is nog steeds niet mogelijk. Maar Corona of geen Corona, ik wil jullie er toch graag bij zodat jullie kunnen genieten van een live modeshow.

Dus heb ik een plan. We maken samen van deze editie iets speciaals.

Op zondag 14 juni om 16 uur begint het. De modellen zullen in de Jan Bolstraat tussen huisnummers 4 en 22 op straat lopen. Jullie – mijn publiek – lopen (of staan) ook tussen huisnummers 4 en 22 op de stoep. Met de nodige afstand van de modellen en van elkaar.

Na de modeshow is er een pauze van ongeveer 20 minuten en vanaf ongeveer 16.45 uur kan je alle kledingstukken bekijken in de doorgang van huisnummer 21-23 (Viegas Harph). Ik zorg voor een pasruimte. Alle getoonde ontwerpen zijn ter plaatse te koop. De stukken van vorige seizoeinen kan je kopen met een korting.

Draag alsjeblieft een mondmasker voor de expo. Je kan ook ter plekke een mondmasker “skarban” aankopen.

Kijk je ernaar uit? Kom dan zeker op tijd want, de modeshow duurt maar een kwartier.

Je kan me volgen op Instagram ‘skarban.be’ of op mijn Facebookpagina ‘marketaskarban’.

Tot zondag!

Markéta

Leave a Comment

Your email address will not be published.