MINI MODESHOW spring summer 2020

Alles is anders, een virus heeft onze levens heel drastisch en grondig  veranderd.

Ik had op zaterdag 4 april  mijn lente-zomer  modeshow  geplant, in Café De Wei te Mechelen. De uitnodigingen kwamen net van drukker, maar het heeft niet mogen zijn. Alles ging in lockdown.


Er kwam een stilte, zo leek het. Zeer zeker was het stil op mijn website. Het was ook stil in café De Wei, in alle café’s .

Het  was niet stil in mijn atelier, ik heb 140 mondmaskers gemaakt en daarna een trouwjurk voor een vriendin. De trouw hebben we kunnen volgen via het internet. Ze was prachtig en ik super trots. Het was trouwens een geweldige  uitdaging. En ja, vervolgens opnieuw veel, heel veel mondmaskers maken en nog steeds.

Maar ik blijf dromen om mijn eigen collectie naar buiten te brengen. De maatregelen zijn al versoepeld en ik ben zeker dat ik een oplossing zal vinden om mijn  lente- zomer  modeshow te laten doorgaan op welke manier dan ook.

Hierbij meld  ik jullie : de modeshow is verplaatst naar  6-6-2020 .

Waar en hoe laat ik jullie gauw weten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.