FOTO’S MINI MODESHOW spring summer 2020 14 juni

Liefste vrienden en klanten,

De mini-modeshow van juni 2020 is al lang geleden. Ondertussen doen we allemaal ons best om Covid onder controle te houden. Alles heeft een andere dimensie gekregen.

Ik ben in tussentijd verhuisd naar kleiner en groener. Uit stad. Zo was voor mij de mini modeshow in Jan Bolstraat een mooi afscheid met de fantastische buren in de straat waar ik graag heb gewoond.

Covid en de verhuis zijn de twee redenen waarom ik even een pauze heb genomen. Daarom hebben jullie sinds juni niks van mij gezien.

Nu is de lente begonnen. Alles groeit en ook mijn energie en zin om weer iets moois voor jullie te creëren.

Ik bekijk nu de foto’s van de modeshow en besef dat ik mijn belofte niet ben nagekomen, namelijk ik heb de foto’s hier niet gepost. Hiermee dus mijn excuses en de foto’s. Ik hoop dat ook jullie kunnen genieten van een terugblik op die mooie zomerdag. En voor wie er niet geweest is – er komt zeker nog een minimodeshow 😉 Even geduld…. Eerst moeten we Covid op de knieën krijgen. Voor mij is dat tijd om na te denken over de volgende stappen.

Lentegroetjes en tot binnenkort, Markéta

foto’s: Wim Dirckx

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *